Tegen de trend van afkalvende papieren tijdschriftoplagen in verdubbelt MjamTaart – het tijdschrift over het bakken en decoreren van taarten en ander zoets – haar oplage naar 21.000 exemplaren.

Het opnieuw vormgegeven tijdschrift, dat begin december verschijnt, valt goed in de smaak bij winkeliers in Nederland en België en wordt daarom breed aangeboden. De restyling – waar lezers expliciet op hebben gestemd – is opgezet door Ashja Bosboom, de nieuwe uitgever van MjamTaart.

Patricia van Buuren-Schothorst, hoofdredacteur en voormalig uitgever van MjamTaart, is enthousiast over de verdubbelde oplage: “Ik krijg hier zoveel energie van! Het is gaaf om te zien dat we vijf jaar geleden met niets begonnen en nu dit realiseren. Dit bewijst dat we echt op de goede weg zijn en ik niet de enige ben die in het blad gelooft!”

Ashja Bosboom-Fetvaciyan vult aan: “Dit is het eerste reguliere nummer dat uitgeverij Scala sinds de overname uitgeeft en dan kunnen we dit al vertellen aan de markt, in deze tijden. We zien een mooie toekomst voor MjamTaart, zeker nu bakken ‘hot’ is dankzij onder meer het tv-programma ‘Heel Holland Bakt’. Natuurlijk hebben we een interview met de winnaar van dit programma, Menno de Koning.”

Mjamtaart is verkrijgbaar in de BladenKiosk!